12.000 euros per al projecte d’alimentació infantil del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

CaixaBank destina 12.000 euros al projecte d’alimentació infantil del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. És resultat de l’acord de col·laboració entre l’Obra Social la Caixa, l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament d’Olot per la campanya de Nadal.

A principis del mes de desembre, l’Obra Social “la Caixa”, l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament d’Olot van arribar a un acord per col·laborar en el projecte d’alimentació infantil que està portant a terme el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. La campanya “Nadal solidari” preveia destinar 10 cèntims d’euro per cada compra que, durant l’època de Nadal, es realitzés amb targetes de Caixabank als comerços de la Garrotxa que tinguessin un terminal de punt de venda amb l’entitat. Una vegada tancada la campanya, l’Obra Social “la Caixa” ha fet entrega de 12.000 euros, que es destinaran al projecte de suport a les necessitats d’alimentació infantil.

El programa del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa sorgeix en el marc de la lluita contra la pobresa infantil per tal de donar resposta a la necessitat d’alimentació dels infants i adolescents durant els períodes de vacances escolars (a l’estiu i a l’època de Nadal). També ofereix suport a les famílies per treballar els hàbits d’alimentació.