A Olot, del 22 al 26 de novembre tindrà lloc la 3a mostra de teatre “El Petit Format”

Comparteix-ho amb els teus amics:

La tercera edició farà un salt quantitatiu important; ampliant la mostra a cinc dies, apostant per espais escènics encara més singulars i augmentant el nombre de companyies, de procedències tant diverses com ara Múrcia, Mallorca o Lleida.

Part de l’equip i actors en la presentació de la propera 3a mostra de teatre “El Petit Format”

Aquest any la mostra d’arts escèniques “El Petit Format”, organitzat per l’Associació Una Càpsula de Teatre, ampliarà un dia més la mostra, oferint teatre des del dimecres 22 fins al diumenge 26 de novembre. El festival seguirà amb el tarannà de les darreres edicions, programant espectacles en espais singulars i reduïts, espectacles minimalistes i un objectiu principal molt clar: cercar el vincle intimista entre l’actor i l’espectador.

Les sessions tindran lloc en teatres i espais singulars de la ciutat que, per les seves característiques, ajudaran a aconseguir l’essència d’aquest projecte.

Enguany les representacions es duran a terme en 7 espais escèncis diversos, afegint-hi tres indrets nous encara més peculiars. La programació comptarà amb 10 espectacles, de temàtiques per a tots els gustos i per a totes les edats. De les deu companyies participants, quatre són de Barcelona, tres de Girona i la resta de Múrcia, Lleida i Mallorca.

En un petit avanç de la programació destaquem la sessió de golfa a càrrec de Compañia Onírica Mecánica de Múrcia, amb l’espectacle “Circo Submarino” amb el que han aconseguit el Premi del Jurat Internacional a la prestigiosa Fira de Titelles de Lleida, un espectacle d’autòmats ninots i mecanismes de fil. La sinopsi de l’obra ens dóna la benvinguda a l’únic circ del món, on l’animal és l’ésser humà. Es tracta d’un fascinant espectacle per a tots els públics, dirigit i interpretat per Jesús Nieto.

I també participarà la Companyia Aflel Teatre, de Mallorca, amb una brillant obra de microteatre de vint minuts, que va guanyar el festival píndoles l’any passat i que porta per títol “Homenatge” i on només hi poden assistir vint persones de públic. Tindrà lloc en un espai poc convencional i amb l’entrada, que tindrà un preu de 3€, es convidarà al públic a un refrigeri al finalitzar l’acte.

Enguany el Petit Format, està d’enhorabona perquè s’han sumat a la proposta les entitats de Rialles Olot, que col·laborarà amb l’espectacle infantil de diumenge, així com el consorci Dinàmig, que dins la setmana de l’emprenedoria s’afegiran amb una obra de teatre especial en aquesta tercera edició.

Al mes de setembre es presentarà la programació completa i es posaran a la venda les entrades, caldrà estar ben atent ja que tots els espectacles tenen una capacitat que va de les 15 a les 60 persones de públic, exceptuant els espectacles del Teatre Principal, que si bé l’aforament serà més ampli, la proposta damunt l’escenari serà del tot minimalista, i si passa com els dos darrers anys, bona part dels espectacles exhaureixen les entrades.

Info i foto: El Petit Format