Exposició d’artistes garrotxins de la segona meitat del segle XX

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’associació Àmbit Sant Lluc inaugura el 31 de març una exposició d’artistes garrotxins de la segona meitat del segle XX seguint la seva tasca de promoció de l’art a Olot. Les obres d’aquesta mostra s’han pogut reunir gràcies a la col·laboració del Museu Comarcal de la Garrotxa, col·leccionistes particulars i familiars dels artistes. S’ha fet una selecció de 27 artistes i una acurada tria de les obres aportant 2 obres de cadascú.

Aquesta exposició és el punt de partida del projecte que té l’associació d’aconseguir presentar en els pròxims anys l’obra d’aquests artistes de forma itinerant per les diferents capitals i algunes ciutats importants de Catalunya. El fet és poder demostrar que la producció artística no se centra tan sols en els nuclis urbans més importats i que justament a Olot es va desenvolupar en conjunt la creació artística més interessant del moment.

L’exposició es podrà veure durant tot el mes d’abril i fins al 7 de maig. Per saber els horaris d’obertura de la sala d’exposicions caldrà visitar el web ambitsantlluc.com on també hi haurà publicades totes les obres.

>>> Olot Cultura: Compra d'entrades online de concerts i espectacles. AQUÍ

>>> Per incloure una activitat a la nostra agenda, envia un correu electrònic amb la informació o cartell de l'esdeveniment a: elgarrotxi.cat@gmail.com