Exposició fotogràfica CUBA MIA

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca, juntament amb Casa Amèrica Catalunya porten, a Olot, l’exposició Cuba Mía, del fotògraf mexicà Rodrigo Moya. L’exposició, amb fotografies inèdites, s’ha pogut veure a Barcelona, l’Havana, Bilbao i Sao Paulo i, ara, a Olot.

Dedicat al fotoperiodisme, el mexicà Rodrigo Moya, nascut a Colòmbia el 1932, ha estat un dels més grans foto-reporters d’Amèrica Llatina i està considerat com un dels principals referents del periodisme contemporani. Viatger implicat amb els moviments socials, Moya ha viscut les insurreccions de Guatemala, Veneçuela, Panamà, Colòmbia, República Dominicana i, especialment, la Cuba del 1964.

A través de la memòria visual i el testimoni de més de 80 fotografies de gran format, ens transporta a la Cuba de l‘estiu del 1964. La sèrie fotogràfica romangué inèdita fins al 2009, moment en què sortí a la llum mostrant l’actuació revolucionària en l’educació, la sanitat, la música, el ball, el treball, el comerç o el paper del Che Guevara. Sens dubte, una ocasió única per poder veure una exposició històrica a la nostra ciutat.

L’exposició es podrà veure a la sala de l’Àmbit Sant Lluc fins al 28 de maig. La inauguració tindrà lloc aquest dissabte, dia 13 de maig, a les 6 de la tarda i es oberta a tothom.

>>> Olot Cultura: Compra d'entrades online de concerts i espectacles. AQUÍ

>>> Per incloure una activitat a la nostra agenda, envia un correu electrònic amb la informació o cartell de l'esdeveniment a: elgarrotxi.cat@gmail.com