MICROART: VIATGE A L’INFiNIT

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’exposició col·lectiva Viatge a l’Infinit és el resultat de l’aplec de micro-obres artístiques, creades a partir d’infinitat d’estils i tècniques, que transiten per les sales del Museu de Miniatures de Besalú i demostren fins a quin punt poden provocar, en la nostra imaginació, sentiments tan contradictoris com la inquietud i el plaer, o bé mutiplicar aquests sentiments i generar emocions i reaccions diverses: la sublimitat, la pau, la bellesa, la nostàlgia, el record, el rebuig o la solidaritat. El grup d’artistes té el seu origen com a ens col·lectiu en l’autoanomenat Grup de Garriguella. La història del Grup va començar, fa uns anys, quan es va proposar fer un Viatge a l’Infern, a través d’una exposició que va tenir el seu punt d’arrencada al municipi de Sils. Ells són: Dolors Bosch · Lluís Bosch Martí · Francesc Carbonell · Quim Corominas · Clara Costa Jordi Gispert · Jordi Gispert Saget · Montserrat Guanter · Vicenç Huedo Yinping Ma · Bep Marquès · Jordi Miquel Riera · Anna Nualart · Josep Perpinyà · Anna Prats Jordi Roura · Miquel Ruíz · Kenneth Russo · Miquel Simón · Guillem Terribas .

Com escriu Lluís Costa, coordinador del col·lectiu, “part de la inspiració i l’estímul del Grup de Garriguella venia donat per en Bep Marquès, el nostre irreductible “traficant d’idees conspiratives”, l’esperit inconformista capaç de debatre fins a l’extenuació els plantejaments més divins, però tan humans. En Bep era el referent que oferia llum a partir de la més pura pràctica de la dialèctica, marxista és clar. Era això i molt més, i ens hem proposat que aquest Viatge a l’Infinit que emprenem a Besalú continuï essent comandat pel nostre estimat Bep”.

MICROMUNDI. Museu Miniatures i Microminiatures

Prat de Sant Pere, 15 17850 – Besalú Telf: 972 59 18 42

HORARI: de dimarts a divendres de 10 a 15h, caps de setmana i festius de 10 a 19h. Dilluns tancat.

DSC00941

Per incloure una activitat a la nostra agenda, envia un correu electrònic amb la informació o cartell de l'esdeveniment a: elgarrotxi.cat@gmail.com