“Salvem els volcans” a La Vall d’en Bas

Comparteix-ho amb els teus amics:

Òmnium Garrotxa projectarà el documental “Salvem els volcans” a Can Trona divendres 21 d’abril a les 8 del vespre. L’exposició serà visitable del dia 11 al 25 d’abril.

La junta d’Òmnium Garrotxa presenta «Lluites Compartides», un projecte d’Òmnium Cultural que té per objectiu reconèixer totes les lluites que en els darrers anys han afavorit la cohesió social, la cultura i que han contribuït a construir el nostre país. Lluites Compartides és una campanya que vol fer justícia i memòria i que pretén generar un espai on fer visible i reivindicar la feina de milers de persones anònimes que han treballat pel bé col·lectiu d’aquest país.

Un grup de persones vinculades amb la Garrotxa: Historiadors, arxivers, empresaris, representants sindicals i veïnals i la junta d’Òmnium Garrotxa s’ha reunit per valorar que la lluita més significativa de la comarca era la lluita popular per salvar els volcans de la Garrotxa «Salvem els volcans». A causa de la transcendència dels episodis de mobilització i de la forta implicació social, aquest moviment va ser clau per a la preservació de l’entorn natural més reconegut i singular de la comarca i a més va esdevenir el punt d’inici per a la creació del Parc Natural de la Garrotxa.

Per donar a conèixer la lluita i apropar el contingut d’aquest treball s’ha preparat un documental, que ja ha estat projectat als Cinemes d’Olot i al Centre Cívic de Santa Pau, que es podrà veure divendres 21 d’abril a les 8 del vespre a Can Trona.

A més, es podrà veure l’exposició, també a Can Trona, des del dia 11 d’abril fins el dia 25 d’abril.

>>> Olot Cultura: Compra d'entrades online de concerts i espectacles. AQUÍ

>>> Per incloure una activitat a la nostra agenda, envia un correu electrònic amb la informació o cartell de l'esdeveniment a: elgarrotxi.cat@gmail.com