‘Art’, ‘Boscos’ i ‘André i Dorine’ a Olot la propera tardor

Comparteix-ho amb els teus amics:

Olot Cultura avança tres dels espectacles que es representaran a Olot l’últim trimestre de l’any.

Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva representaran Art, el dissabte 23 de setembre en dues funcions, a les 19 h i a les 22 h. Aquest text ha estat un fenòmen internacional i ha tingut una gran acollida a Barcelona. Escrita per Yasmina Reza, Art és una comèdia delirant sobre l’art i l’amistat. Un dels personatges s’acaba de comprar un quadre per una elevada quantitat de diners i el mostra satisfet als seus dos amics. És un quadre pintat de color blanc, amb unes fines ratlles blanques, sobre una tela de color blanc i no acaba de convèncer als seus dos col·legues. Art s’ha traduït a 35 llengües i s’ha representat arreu del món des que es va estrenar al 1994.

El dissabte 7 d’octubre a les 20 h, la companyia Kulunka Teatro representarà André y Dorine, un espectacle de teatre amb màscares que reflexiona sobre l’alzheimer. Tres actors interpreten més de 15 personatges. A través de l’humor, mostren com el que abans despertava la passió entre ells, avui en dia s’ha convertit en indiferència o fins i tot en motiu de discussió. Un viatge per recordar el que han sigut i no oblidar qui són. L’espectacle ja s’ha representat a més de 15 països i ha guanyat el premi al Millor espectacle i millor dramatúrgia al Festival Be Birmingham, d’Anglaterra i el premi al Millor espectacle estranger al Festival de Teatre de La Havana.

L’últim dels espectacles que ja es poden avançar és Boscos, de la companyia La Perla 29. El divendres 17 de novembre a les 21 h, es podrà veure el muntatge que tanca la tetralogia de Wajdi Mouawad, que va començar amb Incendis. Aquesta vegada la història se situa a l’Europa de la Primera i Segona Guerra Mundial, sota la mirada de set generacions de dones. Un drama al voltant de valors com l’amistat, el perdó, la família i l’abandonament.

Info: Olot Cultura