RECORDATORI: Continuen les proves de canvis de sentit al trànsit entorn del carrer Pou del Glaç

Comparteix-ho amb els teus amics:

Les proves es realitzaran del 16 al 22 de maig

Una vegada estudiades les consideracions veïnals a la proposta de modificació de l’ordenació de trànsit a l’entorn del carrer Pou del Glaç, carretera de Riudaura i plaça Montolivet, l’Ajuntament d’Olot inicia en període de proves una modificació puntual de la circulació a diferents carrers, amb l’objecte d’incorporar els resultats al projecte que s’està estudiant.

00

La prova consistirà en:

– Establir el sentit únic de circulació al tram de carrer Pou del Glaç comprès entre el carrer Josep Ayats i l’av. Dr. Joaquim Danés, en direcció des del Desemparats cap a Montolivet.

– Establir doble sentit de circulació al tram de l’av. Dr. Joaquim Danés, entre el carrer Pou del Glaç i l’av. Reis Catòlics, on no es podrà aparcar.

– Establir el sentit únic de circulació del carrer Eiximenis, en direcció de l’avinguda Reis Catòlics cap al carrer Pou del Glaç.

– Establir el sentit únic de circulació al tram del carrer Estorch i Siqués, pont de la Ceràmica i tram de carretera de Riudaura, comprès entre el passatge de la Ceràmica i el carrer Pou del Glaç, en direcció des de l’avinguda Sant Joan cap al Pla de Dalt.

El període de proves finalitzaran a les 24h de la nit del dilluns 22 de maig de 2017.

VEURE MAPA AQUÍ

Les mesures de senyalització i semaforització seran provisionals. També durant aquest període quedarà anul·lat el semàfor i el pas de vianants de davant l’escola Maria Reina.

Una vegada finalitzada aquesta prova es retornaran a l’estat actual. A la presentació d’aquest matí el regidor de Via Pública, Josep Gelis, ha explicat que “volem disposar de totes les dades necessàries per poder prendre una decisió que millori i pacifiqui el trànsit del carrer Pou del Glaç i veure sobretot l’impacte a l’Avinguda Reis Catòlics”.

L’alcalde Josep M. Corominas ha subratllat que “el que fem ara és només una prova. Analitzarem molt a fons els resultats abans de prendre qualsevol decisió”.