Banyoles té un cava que promociona l’estany i el Barri Vell

Comparteix-ho amb els teus amics:

És el primer cava de Banyoles, està produït per la marca Farré-Garriga i es podrà comprar en petits establiments de la ciutat i del Pla de l’Estany.

S’ha presentat el nou cava de Banyoles. Un cava de la marca Farré- Garriga amb les plaques i etiquetes de Banyoles. A l’hora d’escollir les fotografies i els escrits de Banyoles s’ha seguit la línia de promocionar tant l’Estany com el Barri Vell. Concretament s’ha seleccionat una fotografia de l’Estany i una altra de la plaça Major del fotògraf banyolí Pere Duran. Aquest cava es podrà tastar el 20 i 21 maig en el marc de la 4a Fira Gartstròmia i la 40a Exposició de flors, que enguany es fusionen.

L’Ajuntament de Banyoles, a través de l’àrea de Turisme i Promoció Econòmica, té com a finalitat la promoció i dinamització del turisme, sota uns criteris de qualitat i sostenibilitat. Després de rebre la proposta de la marca Farré-Garriga, i analitzar la seva trajectòria a l’hora de fer cava per altres municipis com ara Girona i Ripoll, entre molts altres, s’ha plantejat com a eina de promoció de la ciutat. Així doncs, es disposa al mercat d’un cava amb dues plaques i etiquetes relacionades amb icones turístiques de la ciutat de Banyoles.

La Marca Farré-Garriga és una empresa amb seu a Caldes de Malavella, referent en l’àmbit de la producció artesanal de vins i caves a les comarques gironines. Farré Garriga ha produït una col·lecció de 3.000 unitats d’ampolles de cava per cadascuna de les dues plaques, una de l’Estany i una altra del Barri Vell. Les ampolles es vendran en petits establiments de Banyoles i del Pla de l’Estany.

Foto: Joana Vilà, regidora de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció econòmica de Banyoles, el fotògraf Pere Duran, i Aleix Garriga i Josep Maria Garriga, del Cava Farré-Garriga.