Bona acollida de la celebració del Dia de la Dona a Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dissabte a la tarda al Castell de Juvinyà de Sant Joan les Fonts s’emplenava de gent per la celebració del Dia de la Dona.

Enguany s’ha escollit la poesia i la fotografia poètica per parlar de l’apassionant món de la llum i l’ombra i com aquesta esdevé sensual i femenina. Els Castell de Juvinyà de Sant Joan les Fonts es va emplenar de gent per gaudir de la presentació del llibre de M. Dolors Figueras i Josep M. Julià EL TACTE DE LA LLUM, un recull de poesia i fotografia on les ombres projectades evoquen paisatges sensuals i enigmàtics.

El llibre s’iniciava amb un poema lliure sobre la primera llum, després una primera part formada per deu haikús sobre la llum en les diferents fases del dia. Una llum exterior que ens permet veure el paisatge, la natura, el món que no deixa mai de fascinar-nos. A continuació una segona part sobre la llum més profunda, mística, interior… Una tanka clou el poemari, aquest poema final és un clam per la vida, per l’inici d’un nou periple. 20 fotografies, relacionades amb els poemes, complementen i emfatitzen els mots.

La presentació anava a càrrec de la poeta Rosa M. Noguer i Carbonés. I en el decurs de l’acte els professors i professores de l’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts duran a terme una intervenció artística sensorial relacionada amb el clar/obscur.

La celebració, que estava oberta a tothom i estava organitzada per l’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts i l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

Info i foto: Ajunt. Sant Joan les fonts