Cacau Pastisseria d’Olot torna a posar en marxa una nova edició del Torró dels Xuklis. El torró solidari

Comparteix-ho amb els teus amics:

Cacau Pastisseria d’Olot torna a posar en marxa després de la demanada, el Torró dels Xuklis

Laura, Lluís i Naüm – La solidaritat, l’empatia, l’escalf, el compromís i la necessitat de moltes persones que s’han acostat a nosaltres preguntant si enguany hi hauria el torró solidari, ens ha portat a comprometre’ns de nou en la que serà la tercera edició del Torró dels Xuklis.

El que va néixer com a un reconeixement i agraïment a l’acompanyament rebut per part d’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens i Nenes Oncològics de Catalunya) i la Casa dels XUKLIS com a espai i residència per les famílies mentre els infants reben els tractaments, ha esdevingut una cita ineludible per a nosaltres.

Volem recordar, que una part molt important del seu finançament prové de campanyes i actes solidaris com el Posa’t la Gorra que se celebrarà el proper 16 de Desembre al Parc de la Ciutadella de Barcelona.

És en aquest context a on neix la idea d’un torró artesà que ofereix solidaritat i ajuda a una causa justa i noble. Considerem que enguany és més necessari encara difondre aquesta causa i transmetre el nostre suport a una iniciativa que varen iniciar la Joana i en Pep, que amb record, homenatge i memòria on ens sentim molt partíceps, orgulloses i no defallirem en continuar amb la tasca que ens han deixat. Alhora que, creiem que amb aquesta acció concreta, en aquest moment de l’any, aportem el nostre humil granet de sorra i un immens acte de reconeixement col·lectiu.

El Torró dels Xuklis es pot trobar a Cacau Pastisseria d’Olot, als supermercats JR de Vilanova i la Geltrú i a la pàgina web d’AFANOC.

Tota la nostra dolçor per als Xuklis,

#DolçorPelsXuklis

Info: Laura, Lluís i Naüm.