Com podem retenir el talent jove a la comarca?

Comparteix-ho amb els teus amics:

Què passa amb els nostres joves ? Què necessiten per desenvolupar-se a nivell professional?

En el marc de la col.laboració entre DinàmiG i l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa (JeG), el proper dijous dia 17 de Maig tindrà lloc una nova sessió de “Tertulies amb l’AJeG” on d’una manera molt propera es tractarà aquesta temàtica.

Es parlarà entre tots els participants de quins motius porten als joves a marxar de la comarca per desenvolupar-se a nivell professional, quins són els motius que els fa tornar al cap d’un temps i com ho veuen aquells que no els hi ha fet falta marxar.

Què ofereix la comarca a uns i altres ? Què hauríem de fer per retenir el jove talent entre nosaltres ? Què podem oferir com a comarca ?

Coneixerem l’experiència de Marc Saurina, Director WorldSBK Comercial & Marqueting Department Dorna Group, juntament amb altres joves i ho compartirem amb tots els participants.

La tertúlia tindrà lloc el proper Dijous 17 de Maig a les 19:00 a la Seu de DinàmiG (C/Tomàs Lorenzana, 15). L’assistència és gratuïta i es recomana inscripció prèvia al web empresa.dinamig.cat.