Denunciat penalment un motorista que conduïa quadruplicant la taxa màxima d’alcohol i va tenir un accident al Pla de l’Estany

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment l’1 d’agost un home, de 37 anys, de nacionalitat espanyola, i veí de Banyoles (Pla de l’Estany), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària, per conduir amb una taxa d’alcohol penalment punible.

Els fets van passar cap dos quarts de tres de la matinada del mateix 1 d’agost, a la carretera C-150a al seu punt quilomètric 23, dins el terme municipal de Serinyà (Pla de l’Estany), on una motocicleta va patir un accident.

En arribar, els mossos van observar que la motocicleta havia sortit de la via i el conductor, que estava ferit lleument, presentava símptomes d’haver ingerit begudes alcohòliques.

Un cop el conductor va ser atès en un centre sanitari de Banyoles, els agents li van fer la prova d’alcoholèmia. Aquesta va donar un resultat positiu de 0.96 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, gairebé quatre vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0.25 mg/l.

Seguidament, els mossos van obrir diligències penals al conductor, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària i van immobilitzar la moto.

L’home haurà de presentar-se al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan sigui requerit