Dones i emprenedoria, un projecte de futur

Comparteix-ho amb els teus amics:

En el marc de la col·laboració entre DinàmiG i l’Associació Dona Activa Fòrum, s’ofereix un programa formatiu Gira Mujeres pensat per a dones entre 23 i 60 anys que te per objectiu facilitar el coneixement i les eines necessàries a totes les dones que vulguin desenvoluparse professionalment.

És un programa finançat per la Fundació Coca Cola que ofereix un itinerari que permet formar-se tant a aquelles dones que disposin d’un negoci com aquelles que estan a l’atur i que volen trobar la inspiració i poder conèixer les pròpies possibilitats.

La formació consistirà en dos blocs, un primer que és presencial i es tracta de dos tallers de formació un sobre empoderament personal i competències emprenedores i l’altre taller sobre els coneixements bàsics que dur a terme un projecte emprenedor, i un segon bloc que consisteix en un curs virtual de 30 hores per treballar el model Canvas a través d’una plataforma on-line.

Els dos tallers es duran a terme els propers dies 22 i 29 de Maig de 15:00 a 18:00 a la seu de DinàmiG (C/Tomàs Lorenzana,15) , són tallers gratuïts i nomes cal inscripció prèvia a través del web www.empresa.dinamig.cat. Les places són limitades i les assistentes s’admetran per rigorós ordre d’inscripció.