Dues derrotes amargues aquest cap de setmana

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els equips de Divisió d’Honor i de Tercera Nacional del CTT Olot, surten derrotats dels seus partits a la pista olotina.

Els de DHM no aprofiten el seu partit davant un Borges que es va presentar sense el seu millor jugador Dani Torres i cauen derrotats per un dolorós 2-4. En aquest encontre Pankaj no va poder sumar cap punt, va perdre els seus dos enfrontaments per ajustats 3-2, i això va incidir directament en el resultat. L’equip va veure el debut d’Òscar Gallego, que va aconseguir un punt, igual que el seu company Roca, però no van ser suficients per evitar la derrota. Amb vuit victòries i set derrotes l’equip se situa en cinquena posició, però cal no confiar-se perquè qualsevol rival et pot guanyar, i la salvació la marca un equip amb cinc victòries.

Els de Tercera Nacional que venien de guanyar a Ripoll, davant el seu immediat perseguidor, ensopeguen davant el cuer CTT La Bisbal per 3-4, i veuen el seu principal rival a una sola victòria, això sí amb el average a favor. Jugaren Puigmal (2), Pons (1) i Coba.

Els altres equips aconsegueixen la victòria

Especialment significativa la victòria a Segona Provincial de l’equip “B” davant el Ciutat de Girona per 4-2. L’equip olotí, sense Jaume Borràs, es va imposar amb punts de Jaume Bahí (2), Bonada (1) i Calim (1).

A Primera Nacional victòria fàcil davant el cuer Torelló per 1-5, amb punts de Panareda (2), flores (2) i Bahí (1).
Els de Preferent continuen el seu pas ferm, i aconseguien guanyar per 4-2 el CTT Palafrugell.

Jugaren Nogué i Toledo, que aconseguien dos punts cadascun i Serrano, que en aquesta ocasió no va poder sumar.