El Bosc segueix la gira després de participar al concurs de Barcelona

Aquest passat diumenge 11 de març l’obra de teatre, amb segell garrotxí, “El Bosc” ha participat al Concurs de Teatre del Foment Martinenc de Barcelona, on ha comptat amb una gran acollida del públic assistent.

“El Bosc” de la companyia Una Càpsula de Teatre ja ha participat als dos concursos de teatre per als quals han estat seleccionats aquesta temporada: Malgrat de Mar (febrer) i Barcelona (març). En ambdós casos la resolució del concurs tindrà lloc en els propers mesos, i el grup teatral coneixerà la valoració del públic i del jurat, així com també si ha estat escollida per alguns dels premis als quals aspiren: millor obra, millor direcció, millors actrius o millor escenografia.

Segueixen la gira amb la propera representació al Teatre Principal d’Olot el dissabte 26 de maig a les 20h, les entrades ja estan disponibles a la web d’Olot Cultura o a la taquilla del teatre.

“El Bosc” és una adaptació de l’obra de Daniela Feixas, dirigida per Xevi Rossell, interpretada per Laia Planella i Anna Aumatell i amb música en directe a càrrec de l’artista Laura Plasència. L’obra va ser estrenada el passat desembre a l’antiga fàbrica Molí Fondo de Sant Joan les Fonts, en un petit format que va exhaurir entrades en totes les funcions que va programar, tant al desembre com al gener. Actualment estan acabant de tancar programació fins al desembre d’aquest any, on donaran per finalitzada la temporada d’aquesta obra dramàtica.

RELACIONAT: