VÍDEO: Aquest dissabte Sant Joan les Fonts celebrarà el carnaval 2018

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sant Joan les Fonts posarà punt final al Carnaval de la comarca amb la rua pels carrers del nucli de Sant Joan les Fonts.

En l’anterior edició del carnaval de Sant Joan les Fonts ja va comptar amb més de 450 participants en la rua, i que possiblement augmenti enguany. El 15è Carnaval de Sant Joan les Fonts tindrà lloc el proper dissabte 24 de març. El cartell ha estat realitzat per l’autor santjoanenc Vidal Rubió, que cada any s’encarrega de dissenyar-lo; en aquesta ocasió, la protagonista és una figura que forma part de la carrossa de la colla Santjoanenca d’enguany que porta per títol “El Pas del Temps”.

Al matí s’iniciarà amb el Carnaval Infantil, a dos quarts d’onze amb una rua pel centre de Sant Joan les Fonts i la crema del Rei de Carnestoltes als paratges de Can Miquelet. A les dues del migdia se celebrà el tradicional dinar popular, a les pistes del Pavelló Poliesportiu, organitzat per la colla dels S’Tokats. Tothom que vulgui hi pot assistir, només cal apuntar-se a s.tokats@hotmail.com o als telèfons 626 865 127 / 679 423 321.

A les cinc de la tarda la companyia de teatre local Tres Colades serà l’encarregada de la presentació del Carnaval, i es donarà el tret de sortida a la rua, on tots els espectadors podran gaudir de les carrosses i les comparses participants.

El Carnaval de Sant Joan les Fonts es caracteritza per ser el carnaval de l’amistat, on el més important és celebrar el companyerisme entre colles, ballar i passar-s’ho d’allò més bé.

Cal recordar que per cloure la festa es celebra un sopar popular a les vuit del vespre al Pavelló Poliesportiu, on sempre hi assisteixen prop de 400 persones, entre les colles i acompanyants de la rua del municipi. Una bona manera de finalitzar la celebració amb ball i festa. Es poden adquirir els tiquets pel sopar a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts per un preu de 7€.