El Consell dels Infants portaran al ple d’Olot 15 propostes sobre el lleure que han preparat aquest curs

Els representants dels alumnes portaran al ple aquesta setmana les 15 propostes sobre el lleure que han preparat aquest curs.

A la sessió del dijous 19 d’abril a les 9.30h del matí, també s’exposaran els missatges per a una bona convivència als parcs de la ciutat, novetats dels Consell dels Infants d’aquesta edició.

350 alumnes de 5è de primària participen aquest curs del Consell dels Infants. El passat mes de novembre van iniciar el treball amb les votacions per escollir el tema: que aquest any s’ha dedicat al lleure. A partir d’aquest moment, es van escollir els representants de les classes i van començar les sessions de treball a les aules i les trobades de representants d’aquesta tercera edició.

En total s’han realitzat tres sessions de treball a l’aula i cinc Trobades de Representants del Consell dels Infants que aquest dijous que ve portarà al ple de l’Ajuntament d’Olot les accions de millora de la ciutat. Activitats d’educació en el lleure, la incorporació de nous elements als parcs infantils i aspectes a tenir en compte per a les Festes del Tura són el contingut d’algunes de les propostes que arribaran al ple municipal d’aquest dijous 19 d’abril. Durant la sessió també es donaran a conèixer els missatges positius que els infants han pensat sobre la utilització dels parcs: missatges per informar i transmetre a la ciutadania que és bo conviure en pau i cuidar les coses comunes que s’utilitzen a l’hora de jugar i passar estones als parcs.

Durant el ple, i com ja es va fer el curs passat, hi haurà un reconeixement a dues entitats de la ciutat que organitzen activitats que tenen els valors de les ciutats educadores, com ho és Olot.

El Consell dels Infants d’Olot és un òrgan de participació, consulta i assessorament de l’Ajuntament. Un dels seus objectius principals és donar a conèixer el punt de vista dels infants no només en temes estrictament infantils sinó en tots els aspectes relacionats amb la ciutat.

RELACIONAT: