El Festival de Dragon Boat arrela a Girona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Una trentena d’equips han participat en les diferents categories del VI Festival de Dragon Boat a Banyoles demostrant que aquesta disciplina esportiva oriental ha vingut per quedar-se.

Èxit de participació al VI Festival de Dragon Boat de Banyoles, celebrat aquest passat cap de setmana. En aquesta VI edició s’han superat tots els registres de les anteriors cites. Un total de 500 persones es van donar cita a les instal.lacions del Club Natació Banyoles per participar al festival o simplement gaudir d’aquest espectacle que fa furor a Europa i que poc a poc es va fent forat a la nostra societat. Banyoles s’erigeix novament com la porta d’entrada d’aquesta disciplina a Catalunya.

Aquesta edició a més ha comptat novament amb la participació d’un equip de Dragon Boat Francès (Tolouse) donant visibiltat internacional a la trobada. També ha comptat amb la participació del primer equip de Dragon Boat de l’estat creat a Badalona l’any passat i que està format per xinesos residents a casa nostra. En la categoria d’equips d’empresa, hi han pres part una desena d’equips incrementant notablement el nombre de participants respecte anteriors edicions. Aquest fet demostra el creixent interès d’aquesta disciplina oriental per part de les empreses per a millorar la cohesió dels seus equips de treball, o simplement per premiar els esforços.

Durant tota la jornada, tan els participants com el públic han pogut gaudir d’altres activitats, algunes per primera vegada, com ara els minicars, o un futbolí humà, i d’altres que ja són un clàssic durant el Festival com els kango jumps, les classes de Zumba, o el bubble football.

Aquest any, el Festival de Banyoles tindrà continuïtat a Badalona on el proper cap de setmana del 27 i 28 de maig se celebrarà el I Festival de Dragon Boat al Port olímpic.