El garrotxí Joan Llensa presenta nou llibre

Comparteix-ho amb els teus amics:

Joan Llensa torna a escriure una novel·la de camí entre el terror i el fantàstic

Després de l’èxit assolit amb la seva antologia de misteri “Todo lo que no puedes ver”, i que segueix sent un dels llibres més venuts a Amazon, Llensa arriba avalat per l’editorial Ediciones Atlantis i disposat a donar el tret de sortida a la seva novel·la “Condenados: El secreto de Iris”, un crossover juvenil amb grans dosis de màgia, fantasia i l’afilada ploma d’un autor al qual li agrada jugar amb la realitat i la quotidianitat transformant-la en un món ple de personatges carismàtics que ben aviat formaran part de les llegendes de la Garrotxa.

En aquesta ocasió, Joan Llensa segueix apostant per convertir la Garrotxa en escenari de la història, situant l’acció principal a St, Joan les Fonts, el seu poble natal.

La novel·la de Llensa ens mostra que de la mateixa manera que els monstres ens vigilen des de la penombra, els éssers de llum també existeixen, impulsats per l’amor incondicional que viuen els protagonistes, un amor capaç de vèncer als monstres més terribles i de mostrar-nos on resideix la fortalesa interior que converteix la nostra vida en el que realment volem. Un llibre bell i fosc que posa en escena el miraculós encontre del cos i l’ànima gràcies a la força del cor.

La presentació serà aquest proper dissabte 16, a les 18h de la tarda al Castell Juvinyà de Sant Joan les Fonts.

En acabar l’acte hi haurà un pica-pica per a tots els assistents.

Sinopsi de Condenados – El secreto de Iris

“Des de molt petita, l’Iris ha tingut la capacitat de veure a través dels somnis la mort dels qui l’envolten. Se sent culpable davant les morts que no pot evitar i ara, després de traslladar-se a un petit poble al nord-est d’Espanya al costat de la seva desfragmentada família, té la certesa que la foscor ve a buscar-la. I quan l’àvia Sión li revela que forma part de cert llinatge antic de dones poderoses, l’Iris s’adona que la realitat no és com la imaginava i que la mort no és com molts diuen.

La vida de l’Iris està marcada per obscurs secrets, però qui és capaç d’escoltar, mirar i esperar, troba entre les ombres escletxes de llum. L’escletxa de l’Iris és algú que sempre ha estat al seu costat intentant guiar-la, sense que ella ho notés, i amb qui acabarà sentint un vincle d’autèntic amor.

Aquesta novel·la ens mostra que de la mateixa manera que els monstres ens vigilen des de la penombra, els éssers de llum també existeixen, impulsats per l’amor incondicional que viuen els protagonistes, un amor capaç de vèncer als monstres més terribles i de mostrar-nos on resideix la fortalesa interior que converteix la nostra vida en el que realment volem. Un llibre bell i fosc que posa en escena el miraculós encontre del cos i l’ànima gràcies a la força del cor.”