El grup “mou-te en bici Garrotxa” s’entrevista amb el regidor de mobilitat de l’Ajuntament d’Olot Josep Gelis

Comparteix-ho amb els teus amics:

El grup “Mou-te en bici, Garrotxa” va tenir una primera entrevista amb el regidor de mobilitat de l’Ajuntament d’Olot

El passat dilluns 5 de març el grup “Mou-te en bici, Garrotxa” va tenir una primera entrevista amb el regidor de mobilitat de l’Ajuntament d’Olot, el senyor Josep Gelis, amb la finalitat de conèixer els projectes que té l’Ajuntament en relació amb la promoció de l’ús de la bicicleta en la vida quotidiana.

El grup es va presentar al regidor i li va explicar el desig d’impulsar l’ús de la bicicleta en el dia a dia i el regidor va explicar els projectes de l’equip de govern en marxa i els seus terminis.

Aquesta trobada neix amb la voluntat de repetir-se de forma regular i d’aconseguir que hi hagi projectes en aquesta direcció i que no s’aturin, sigui quin sigui el govern de la ciutat.

El grup té la voluntat de presentar propostes concretes en una propera reunió, però, tot i això, ja es vàrem plantejar alguns primers passos, l’edició d’un full de consells per a biciclistes urbans i conductors, el canvi de les pilones que limiten les zones d’aparcament per pàrquings de bicicleta i l’aclariment sobre la possibilitat d’anar en bici a les zones de vianants.

RELACIONAT: