El nou conseller de la presidència i portaveu del govern Jordi Turull visita la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Jordi Turull visita la garrotxa per fer una xarrada sobre el referèndum del proper 1 d’octubre

El nou conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Jordi Turull, va agafar divendres el relleu de Neus Munté. Turull va remarcar que assumeix aquesta responsabilitat amb el “difícil repte” de desenvolupar la tasca “com a mínim de manera semblant a com ho ha fet Munté”.

Jordi Turull, va visitar la Garrotxa aquest dissabte per fer una xarrada sobre el referèndum del proper 1 d’octubre. La xarrada va tenir lloc a Can Trona, a la Vall d’en Bas. Poc abans va visitar la Canya amb motiu de la Festa dels amics de Sant Fermin i Besalú. A l’acte l’acompanyava el diputat al parlament i alcalde de Besalú Lluís Guinó.

El conseller de la Presidència ha afirmat que la determinació de Catalunya per poder votar “és absoluta”

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Jordi Turull, ha afirmat que “l’estat té moltes armes judicials. Té les clavegueres de l’Estat. Tot el que vulgui, però, nosaltres tenim allò que és més fort en democràcia que és la voluntat i la determinació de la gent”. Així ho ha dit en les seves primeres declaracions en diverses entrevistes com a nou titular de la conselleria de Presidència.

Turull s’ha mostrat convençut que “guanyarem el tsunami democràtic que produirem i que es produirà en aquest país” i ha afirmat que serà possible fruit d’anar tots en una mateixa direcció. El conseller de la Presidència ha manifestat que “la determinació de Catalunya per poder votar és absoluta” i ha alertat que per molts entrebancs que posi l’Estat “no ens quedarem de braços plegats”. I ha reblat: “En el diccionari del catalanisme polític, la paraula resignació no existeix”.

El conseller ha insistit que, d’ara en endavant, totes les decisions que prengui el Govern seran col·legiades i ha afirmat que qualsevol pas que faci l’executiu català amb vista a l’1 d’octubre “no ho veig com un problema sinó com un honor”.

Foto: @lluisguino