El passat dissabte va començar el Campionat per Equips entre Escoles, organitzat pel Club Escacs Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat dissabte va començar el Campionat per Equips entre Escoles, organitzat pel Club Escacs Olot i que aplega els alumnes de les escoles on s’imparteixen classes d’escacs en horari escolar i també com a activitat extraescolar. En total seran uns 300 nens i nenes de 3r i 4t de primària que intervindran en el torneig i que s’iniciaran en la competició de la mà dels monitors que els imparteixen les primeres lliçons d’escacs.

El torneig es disputa a 6 rondes a la fase prèvia, els dies 12 i 19 de maig. La final, entre els quatre equips més ben classificats, es disputarà el dia 26 de maig al matí, durant la festa de cloenda del curs que, com sempre, es farà al Firal, gràcies a la participació de l’Ajuntament d’Olot. Les escoles participants són les següents: de Montagut, Mont Cós; d’Olot, Bisaroques, Cor de Maria, Escola Pia, Malagrida, Morrot, Pla de Dalt i Sant Roc; de Sant Jaume de Llierca, Les Escomes i de Sant Joan les Fonts, Castanyer.

La classificació l’encapçalen: Els de “PLA D’ESCACS” del Pla de Dalt 4t amb 8,5 punts, seguits de “THE CHESS ROCK” del Pla de Dalt 4a amb 8 punts i “ELS JAKERS” del Cor de Maria 4t i els “SUPERJUSTICIERS DEL ESCACS” de les Bisaroques 4t amb 7,5 punts.

Info i foto: Club Escacs Olot