El PDeCAT Olot escull a Pep Berga com a alcaldable per a les properes eleccions municipals del 2019

L’assemblea local del PDeCAT a Olot ha escollit Pep Berga com a alcaldable per a les eleccions municipals de 2019.

Berga ha obtingut el suport de tots els associats presents aquest dilluns al vespre a l’assemblea del PDeCAT d’Olot, que ha comptat amb l’assistència de la coordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal.

“Estic molt il·lusionat per emprendre aquest repte amb el que volem continuar treballant en molts més projectes per Olot“ ha afirmat Pep Berga que ha anunciat l’inici de contactes per definir la llista per a les eleccions municipals del 2019 a Olot. “Serà un equip renovat, de persones molt preparades i que provenen d’àmbits molt diferents” ha avançat Berga, que ha afegit que “també vull que m’acompanyin alguns dels regidors de l’actual equip perquè ens puguin aportar la seva experiència al nostre projecte per continuar fent d’Olot una de les ciutats mitjanes del país amb més projecció del moment”. Berga també ha avançat que, properament, iniciarà contactes amb representants d’entitats, associacions i persones que a títol individual vulguin aportar la seva opinió, proposta o suggeriments al programa per a les eleccions municipals de 2019.

Pep Berga és actualment el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Olot i regidor d’Educació, Cultura, Festes, Benestar Social i Drets Civils. També forma part del Consell Comarcal de la Garrotxa com a conseller adjunt a la Presidència.

Casat i amb dos fills, és Llicenciat en Filosofia (UAB), Diplomat de Postgrau en Gestió i Administració Local (UAB-ACM) i Màster en Direcció Pública (ESADE). Ha treballat a la Generalitat de Catalunya.

Vinculat al món associatiu, ha estat fundador del Til·ler i Garrotxa Solidària, entre altres entitats, i n’ha ajudat a crear moltes més a la ciutat i a la comarca. Aficionat al món de l’esport, practica habitualment el ciclisme. Gran amant de la literatura i la música. És col·laborador actiu de la vida cultural i associativa de la ciutat.

Info i fotos: PDeCAT Olot