El Projecte ELR continua incorporant “empreses lingüísticament responsables”

El 30 de març de 2016 es va signar un conveni de col•laboració entre l’Institut Municipal de Promoció d’Olot (IMPO), el Consell Comarcal de la Garrotxa, Turisme Garrotxa i el Consorci per a la Normalització Lingüística per tirar endavant el Projecte ELR (empreses lingüísticament responsables), organismes que més endavant van integrar-se a DinàmiG.

Aquest és un projecte inclòs dins la responsabilitat social empresarial i vol fer del compromís amb el territori i la llengua un valor afegit de qualitat i servei. Consta de quatre fases i en cadascuna es van treballant aspectes concrets de la gestió empresarial que tenen a veure amb la llengua i la cultura.

El 2017 van adherir-se al projecte 31 empreses de la Garrotxa, de les quals 23 s’han acreditat de la primera fase, en què hem treballat la pàgina web de cada empresa o servei.

Aquest 2018, de les 23 empreses acreditades, 16 continuen en el projecte treballant la fase 2 (comunicacions de l’empresa i formació de recursos lingüístics), i 11 empreses noves entren en la primera fase. En total, el 2018 el projecte ELR abastarà 27 empreses.

Les acreditacions de les empreses del 2017 que van tirar endavant els compromisos de la primera fase s’entregaran en el marc de la Jornada “Garrotxa, territori socialment responsable”, organitzada per DinàmiG, i que tindrà lloc el dimecres 25 d’abril a la sala El Torín, d’Olot.