Els Museus d’Olot se sumen al Dia Internacional dels Museus i a la Nit dels Museus

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dijous dia 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus (DIM) i coincidint amb aquest esdeveniment la major part dels equipament museístics de Catalunya organitzen entre d’altres activitats la Nit dels Museus.

Els Museus d’Olot ja fa temps que participen en el Dia Internacional dels Museus però aquest 2017 per primer cop se sumen també a la Nit dels Museus que se celebrarà el dissabte 20 de maig al vespre a l’Hospici.

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, l’entrada als Museus d’Olot serà gratuïta el dijous dia 18 de maig, el dissabte dia 20 i el diumenge 21. A més, el biòleg Miquel Campos oferirà una sortida naturalista al Fluvià el dissabte 20 a les 9 h. També el dissabte, a les 18 h, Javi Palomo dirigirà una visita guiada per l’exposició “Relarts” que es pot veure al Museu dels Sants.

La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d’Europa, durant la qual diversos museus del país obren les portes més enllà del seu horari habitual, organitzant diverses activitats extraordinàries. Hi ha previstes dues activitats.

A les 20 h, s’ha organitzat una visita guiada al Museu de la Garrotxa, oferint així la possibilitat als olotins a visitar les reformes que s’han fet en aquest Museu. Tot seguit, a les 21 h, al Pati de l’Hospici, tindrà lloc el concert-recital M’he estimat molt la vida a càrrec de Sílvia Bel i Tomàs de los Santos. Veu i guitarra s’uneixen en lectures de poemes i cançons de Maria-Mercè Marçal, Joan Vinyoli, Salvador Espriu o Miquel Martí i Pol, entre altres autors. Es tracta de textos que parlen de la vida, la mort, l’emoció, el sexe, la memòria i la pàtria entre d’altres temes.

Info: Olot Cultura