Els professionals de la jardineria tenen una cita obligada a La Vall d’en Bas

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Gremi celebrarà el proper 21 de febrer la seva Assemblea anual i una Jornada tècnica oberta a tots el professionals de la jardineria a La Vall d’en Bas.

Continuant amb la política de la Junta Directiva, el Gremi canvia cada any el lloc de celebració de la jornada i la seva assemblea; així, l’auditori Can Trona i el jardins de l’Hotel Vall de Bas acolliran aquest esdeveniment jardiner, que amb el format Jornada-Exposició de Patrocinadors-Assemblea del Gremi te la pretensió de ser la trobada de referència dels jardiners catalans, els proveïdors, els tècnics i les escoles de jardineria.

Les ponències d’aquest any seran diverses i s’ajusten a les tendències de la jardineria actual: Gespa sostenible amb el Josep Cirera, expert en gespes; Combinacions florals amb el Christian Amiel, un dels referents europeus en aquest tema; i l’última ponència sobre cobertes vegetals amb l’Andreu Massoni, que va fer la coberta de l’auditori.

Vint patrocinadors han confirmat l’assistència com expositors al hall de l’auditori i al jardí de l’hotel. La jornada finalitzarà amb l’Assemblea anual i un dinar relacional de socis i patrocinadors.

El Gremi, amb més de 300 socis, és el portaveu del sector davant les diferents administracions, associacions i entitats. Participa i difon la pràctica totalitat de les jornades tècniques que es fan a tot el territori. Representa Catalunya i l’Estat davant l’ELCA (Associació Europea d’Empreses de Jardineria) i treballa per a la dignificació de la nostra professió, promovent iniciatives com Viles Florides i la divulgació a espais televisius com l’Espai Terra de TV3. Es Patró de la Fundació de la Jardineria i el Paisatge. Recentment ha signat el Compromís ciutadà amb la sostenibilitat amb l’Ajuntament de Barcelona.