ERC demanarà el Sí als 222 municipis de les comarques gironines

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Federació de Girona d’Esquerra Republicana ha presentat avui la campanya pel Sí amb vista al Referèndum que se celebrarà l’1 d’octubre.

ERC ja ha avançat que té previst organitzar un acte, com a mínim, als 222 municipis de les comarques gironines. Durant la presentació, el president de la Federació d’ERC de les comarques gironines, David Mascort, ha manifestat la il·lusió amb la qual el partit afronta “la campanya definitiva que ha de servir per fer el pas definitiu cap a la República Catalana. Ens ho juguem tot, estem preparats i guanyarem”.

El cap de campanya, Pau Presas, ha insistit en el fet que “des d’Esquerra fa temps que estem esperant aquesta campanya i, per tant, mobilitzarem tots els nostres militants, alcaldes, regidors i tots els càrrecs electes de la demarcació per fer campanya i explicar els motius pel Sí a tot arreu”.

“Farem com a mínim un acte a cada un dels 222 municipis de la demarcació gironina, explicant els motius pel Sí i resolent els dubtes que pugui tenir qualsevol ciutadà d’ara fins a l’1 d’octubre”, explica Presas.

Campanya de proximitat

La campanya d’Esquerra serà de proximitat, amb actes de petit format, on els càrrecs electes de cada municipi faran campanya i explicaran els motius pel Sí allà on es consideri més adient. “Els nostres alcaldes i regidors seran els principals impulsors de la campanya tot i que també, lògicament, hi haurà actes amb ponents de primera línia nacional”, argumenta el cap de campanya d’ERC.

Pel que fa a la coordinació amb la campanya unitària pel Sí, Presas ha explicat que “la campanya que hem preparat és totalment compatible amb la que s’articuli conjuntament amb el bloc del Sí”.

A la presentació, a banda de Mascort i Presas, han assistit representants de totes les comarques gironines, del Parlament de Catalunya (Jordi Orobitg), Congrés dels Diputats (Teresa Jordà), Senat (Elisenda Pérez) i Diputació de Girona (Lluís Sais).

Info i foto: ERC Girona