Escacs: El Catalunya guanya a l’Olot A

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Olot A va perdre per la mínima davant un Catalunya on, per primer cop en les 8 rondes, va presentar l’equip titular al complet.

Els dos equips ens jugàvem mantenir-nos fora de la zona de descens i es va veure reflectit en la gran lluita que es va viure a les 10 partides. El nostre primer equip, amb 2,5 punts, estava situat com a 2n classificat mentre que el Catalunya, amb 1,5 punts, el situava 7è. Una derrota per la mínima, 4,5 a 5,5, juntament amb la resta de resultats, estreny encara més la classificació, on del 2n al 8è classificat hi ha només 1,5 punts de diferència a falta de 3 rondes. Només el Gerunda, amb 4 punts, sembla que amb una victòria la pròxima setmana pot salvar-se matemàticament. El nostre primer equip, per contra, està situat 3r amb el millor desempat però empatat amb el 4t, 5è i 6è. Recordar que baixen els tres últims classificats, el 6è, 7è i 8è. Això obliga a puntuar la setmana que ve a Sant Cugat per allunyar-se el màxim possible d’aquestes últimes places i poder arribar a l’última ronda amb la salvació matemàtica. Molta sort a l’Olot A, el pròxim dissabte!

El nostre segon equip, per contra, ha tornat a guanyar i amb 8 punts en les 8 rondes s’ha declarat campió de Primer Nacional a falta d’una ronda. Una temporada perfecta que es veu recompensada amb un ascens a Preferent per la pròxima temporada. El nostre C, ja campió de Segona Provincial a falta d’aquesta ronda, va empatar davant el nostre D. Quedarà jugar el playoff per saber si pujarà a Primer Provincial. L’Olot F va aconseguir una gran meritòria victòria per 2 a 4 al primer equip de Vilobí mentre que l’E va perdre davant el primer equip de l’Atzucac. Victòria per 1-3 de l’H i derrota 1,5-2,5 del G.

Info i fotos: Club Escacs Olot