Èxit de participació a la Diada de Catalunya

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sant Joan les Fonts celebra de nou la diada a la Torre Canadell, amb un acte molt participatiu, hissant una gran estelada a l’emblemàtic monument.

Donat l’èxit de l’anterior edició l’acte ha comptat amb les mateixes activitats; s’ha accedit a la Torre mitjançant una caminada o a través de cotxes amb un pàrquing que ha habilitat l’Ajuntament. S’han llegit diversos parlaments i s’han escoltat cançons catalanes amb un bon esmorzar per a tots els assistents.

La Diada de Catalunya ha tingut enguany un caire històric i patriòtric important, celebrada al damunt de la Torre Canadell, hissant una nova estelada en aquest emblemàtic monument. Un acte institucional que ha aplegat més de cent trenta veïns i veïnes que han presenciat els diversos parlaments a càrrec de Tomàs Vidal, membre d’ANC de Sant Joan les Fonts, Helena Dorca, regidora de Cultura, Maria Vidal, tècnica de Promoció i Turisme i Joan Espona, alcalde del municipi. Tot seguit s’ha realitzat l’hissada de l’estelada i el tradicional Vol d’Il·lusions, on tots els participants han anotat en un paper un desig que han lligat als globus vermells i grocs escollits per l’acte i després del parlament de l’alcalde, s’han enlairat. Per cloure l’acte s’ha cantat els segadors i hi ha hagut un bon esmorzar per a tots els assistents.

Un cop finalitzat l’acte tots els inscrits a la Diada del Sí s’han reunit per baixar amb l’autobús o els cotxes particulars.

diada 2

diada 3

Info i fotos: Ajunt. Sant Joan les Fonts