Èxit de participació a la XII Marxa Santjoanenca

Comparteix-ho amb els teus amics:

Com és tradició al nostre municipi, amb la celebració del Divendres Sant, va tenir lloc una nova edició de la popular Marxa Santjoanenca, que aquest 2017 ha celebrat el dotzè aniversari.

La marxa, organitzada pel Club Poliesportiu Santjoanenc (CPS) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, va atreure més de 180 caminadors que van sortir a les vuit del matí des del Pavelló del CPS. Tots els participants varen quedar meravellats dels paratges i indrets per on passaven els 17km que van configurar el recorregut.

La ruta d’enguany passava pel Coll de la Cau, on les vistes del punt més alt de la marxa (a 730m) varen impressionar els caminadors, el camí seguia vorejant el Mas Vilà de Castellar de la Muntanya i descendint fins a Can Planes on hi tingué lloc l’avituallament amb un bon esmorzar, envoltat d’uns prats meravellosos i uns roures monumentals. La ruta es reprenia seguint per la Riera de Colldecarrera i arribava fins a l’Església de Santa Maria de Castellar de la Muntanya, planejava pel Mas La Badosa, passant pel Prat de Vivers i finalitzant davant el Monestir Romànic de Sant Joan les Fonts, construït al segle X amb pedra vermella de la zona i amb una arquitectura i escultures molt destacables.

Info i fotos: Ajunt. Sant Joan les Fonts