Garrotxa pel sí enceta la campanya amb un acte a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

La plataforma Garrotxa pel sí, formada per entitats i partits independentistes de la Garrotxa, ha preparat per aquest proper divendres, 15 de setembre, un acte unitari a favor del sí. En l’acte intervindran representants dels diferents partits i entitats.

La plataforma Garrotxa pel Sí, formada per entitats i partits independentistes de la Garrotxa, ha preparat un acte unitari d’inici de campanya per al referèndum d’autodeterminació, que s’ha de celebrar el proper 1 d’octubre.

A l’acte hi participaran representants de les diferents organitzacions que integren Garrotxa pel Sí; així, pel que fa a les entitats, intervindran per Estelada 2014, Anna Arqué; per Òmnium Cultural, Blanca de Llobet; per l’ANC, el seu president Jordi Sánchez, i per Súmate, la seva presidenta Montse Sánchez. Pel que fa als partits, hi participaran Antoni Castellà, de Demòcrates, Míriam Nogueras, del PDeCAT; Jordi Orobitg, d’ERC i Natàlia Sánchez, de la CUP.

L’objectiu de l’acte és promoure la participació al referèndum, però, i sobretot, fer que el sí sigui mayoritari a la Garrotxa i a tot Catalunya. L’acte forma part de la campanya unitària de totes les entitats i partits independentistes de Catalunya, sota el lema Hola, República.

L’acte tindrà lloc aquest divendres, 15 de setembre, a 2/4 de 8 del vespre, a l’Hospici d’Olot.