Hora de Joglar s’incorpora al cartell de CanetRock amb l’objectiu de fer ballar els seus 20.000 assistents

Comparteix-ho amb els teus amics:

S’ensenya una coreografia perquè els seguidors la reprodueixin de forma multitudinària l’1 de juliol a Canet de Mar

El grup garrotxí l’Hora de Joglar se suma al cartell de CanetRock 2017. Aquesta és la sorpresa que s’ha desvelat avui als Jardinets de Gràcia (Barcelona), on el festival ha organitzat un concert en viu i en directe de la banda, i una ballada oberta i popular per a tots aquells seguidors de CanetRock amb ganes de moure els peus.

CanetRock es proposa enguany fer ballar els seus més de 20.000 assistents a Canet de Mar l’1 de juliol, a ritme del millor swing de casa i de la mà d’Hora de Joglar. Prop de mig miler de persones han seguit i ballat la coreografia que les ballarines professionals de swing Roser Ros i Júlia Moutino han creat per la cançó de la banda “Tot és poc”. Una tarda sonada al cor de Barcelona en la que la jove banda ha interpretat les cançons del seu primer i segon disc, “Gira el temps” (RGB Suports, 2015) i “Present” (RGB Suports, 2017), respectivament.

L’objectiu de la trobada ha estat aconseguir que els seguidors de CanetRock ballin massivament la coreografia creada el mateix dia del festival durant l’actuació d’Hora de Joglar.

Hora de Joglar és sinònim de música festiva de màxima qualitat. Es tracta d’una banda jove d’Argelaguer (La Garrotxa) que reivindica el ball i el present com a manera de viure. La seva és una proposta musical expansiva i rica en matisos, amb mestratge i sentit. El seu viatge mescla amb naturalitat el swing, el reggae, ska i al balkan. Reivindiquen la figura del joglar, aquell músic que anava de poble en poble, de plaça en plaça, oferint música i optimisme. Guanyadors del concurs de bandes que organitza l’Acampada Jove el 2014, Hora de Joglar té publicats dos discs al mercat: “Gira el temps” (RGB Suports, 2015) i “Present” (RGB Suports, 2017); i ha creat els espectacles Imaginatour i, actualment, #GiraGramola, amb la qual la banda ha sortit i surt a la carretera per a recórrer Festes Majors i festivals del país.

Amb aquesta formació, el cartell de CanetRock 2017 ja només té pendent sumar la banda que guanyi el concurs #actuaCANETROCK, que es coneixerà el 9 de maig. Actualment, integren el cartell: Txarango, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, Jarabe de Palo, Zoo, La iaia, Doctor Prats, Itaca Band, Gossos, Buhos, Miquel del Roig i Dj Ernest Codina.