Inscripcions obertes per la propera 100% TONDO

Comparteix-ho amb els teus amics:

El 24 de setembre torna una altra edició de la 100% TONDO

La volta curta sortirà de Sant Joan les Fonts i baixarà cap a Banyoles, pel costat del llac,un indret on quasi cada dia en Xavi anava a fer el cafè. Seguidament es pujarà per Santa Pau, lloc reservatens els seus entrenaments, ja fos per fer unes sèries de força o bé per acabar pujant a ritmet i esprintar al final, al peu del volcà de SantaMargarida. Per acabar,r es passarà per Olot finsa arribar de nou a Sant Joan les Fonts, havent completat els 68kms amb 980 metres de desnivell.

La volta llarga continuarà cap al portdel Capsacosta, onen Xavii tenia el seu “laboratori” particularper fer-hi els seustests: saber en quin punt de forma es trobava, buscar-hi sensacions o tan sols… per rebentar els qui s’atrevien a aguantar-li la roda! En definitiva, li tenia la mida ben agafada i el seu rècord eren uns espectaculars 17’40”. Un cop adalt,t seguirem cap a l’estació d’esquí i muntanya de Vallter 2000, un port “de veritat” on en Xavi sempre que volia preparar un gran esdeveniment hi anava a fer les seves pujades, 2 o fins i tot 3 de seguides, i on també en algunes ocasions hi havia fet algunes concentracions. Li encantava la pujada però sobretot el lloc en si… Arribats aquí s’hauran completat els 116kms i 2800ms de desnivell.

El fet d’acabar la volta dalt d’un lloc comVallter 2000, ja veieu que no és cap caprici. Aquesta marxa no vol ser ni la més important, ni la més dura, ni la de més participació. Només vol ser un homenatge a un amic, passant pels llocs que a ell més li agradaven i que, alhora, a nosaltres més ens el recorden.

Inscripcions AQUÍ

tondo