La 10a edició del Sopar de Dones de Sant Joan les Fonts es celebrarà dissabte 24 de març

Comparteix-ho amb els teus amics:

El sopar de dones de Sant Joan les Fonts organitzat per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament, el Pis9, tindrà lloc com és tradició al Centre Sociocultural.

A les 9 del vespre totes les dones que ho vulguin poden apuntar-se a aquest sopar tant especial, ple de sorpreses i espectacles fets per a dones.

El preu dels tiquets és de 22€ i es poden adquirir a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, a la Perruqueria Gesto’s o a la Perruqueria Laura. Per a més informació cal trucar al 972 29 00 52.

Durant la vetllada s’escull a vàries miss destacades: miss reina de la dona, miss borde, miss “somriure profident”, entre d’altres… i també es fan espectacles, tots protagonitzats per dones, amb l’objectiu de passar-ho bé i gaudir en companyia de les amigues, veïnes i companyes del municipi. L’únic home que participa del sopar és el cuiner que any rere any elabora un tradicional pastís de la dona molt espectacular, en aquesta ocasió i al tractar-se del desè aniversari, ja ha informat a les organitzadores que serà un pastís especial. En acabar el sopar es fa ball fins a esgotar les energies.

Info i foto: Ajunt. Sant Joan les Fonts