La 1ª Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts ja compta amb més de 1.000 inscrits i tindrà lloc el 18 de març

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper diumenge 18 de març tindrà lloc un dels esdeveniments esportius més grans que s’ha organitzat al municipi de Sant Joan les Fonts

La 1ª Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts es fruït d’una proposta popular d’un grup de veïns/es, la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts i el suport de patrocinadors privats, es durà a terme la primera Cursa de la Dona. Una marxa de 6 km per fer corrent o caminant amb tots els beneficis destinats a l’Oncolliga.

La marea rosa pintarà els carrers i paratges de Sant Joan les Fonts al llarg del recorregut que transcorrerà la cursa. Encara falten 15 dies per l’inici de l’esdeveniment i ja hi ha més de 1.000 persones inscrites, entre els quals hi ha més 230 homes i nens, ja que una de les particularitats d’aquesta marxa és que està oberta a tothom, no exclusivament a dones. És una cursa inclusiva per a tots els nivells i amb recorregut apte per a gent amb mobilitat reduïda o cadira de rodes.

La cursa donarà el tret de sortida a les 10h del matí i sortirà de davant del Pavelló Poliesportiu de Sant Joan les Fonts. Els sis quilòmetres transcorreran diversos indrets del municipi, passant pels carrers del nucli, travessant el riu Fluvià pel pont medieval, els paratges del “terra vermell”, la ruta de Fonts i Verlets, arribant a la Canya i tornant a través de part del biciarril. Paratges, camins rurals i urbans, que oferiran una varietat de paisatges i sense desnivell.

Les inscripcions es poden fer a la pàgina web www.curses.cat o presencialment a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts (de dilluns a divendres de 8h a 15h i dijous de 16h a 18:30h) o a la Pastisseria el Cacau d’Olot (en horari comercial) per un preu de 10€.

El mateix dia de la cursa hi haurà un seguit d’activitats programades, com ara sessió de zumba per a tothom a càrrec del TopTeam, tallada de cabells per a “Mechones solidarios” que compta amb la col·laboració de les perruqueres del poble, i també esmorzar per als inscrits que ho hagin fet abans del dia 9 de març, a partir d’aquella data no es podrà assegurar ni samarreta ni esmorzar, per motius de logística d’organització.

Per tant aconsellem a tots els que vulguin formar part d’aquest esdeveniment que s’inscriguin abans que s’esgotin les existències de samarretes i puguin assegura-se l’esmorzar.

De totes maneres per als indecisos que fins a l’últim moment no sapiguen si podran venir, sempre es podran inscriure online fins el divendres 16 de març, o sinó el mateix dia de la carrera de 8h a 9:30h a la zona habilitada davant del Pavelló Poliesportiu.