La Companyia Una Càpsula de Teatre representarà ‘El Bosc’ en format L.A.P.

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper dissabte 26 de maig a les 20h la companyia teatral Una Càpsula de Teatre representarà la seva segona obra de petit format al Teatre Principal d’Olot, després de l’estrena i representacions a l’antiga fàbrica Molí Fondo de Sant Joan les Fonts el passat desembre i gener, i d’haver culminat les actuacions als dos concursos de Teatre per la qual ha estat seleccionada (Foment Martinenc i Malgrat de Mar).

El Bosc, de la dramaturga Daniela Feixas, és un thriller de suspens que narra com una nit, després de dos anys buscant intensament la seva germana petita, la Judith localitza l’Adela en una cabana enmig d’un bosc. La trobada suposa un xoc per a la petita, que porta una vida solitària i mig salvatge. No han sabut res l’una de l’altra durant els últims quinze anys, i a mesura que avanci la nit s’adonaran que tampoc no en sabien res ni tan sols quan vivien sota el mateix sostre. La trobada servirà per desenterrar la veritat, que dorm al cor d’aquest bosc solitari.

Aquesta posada en escena és interpretada per les actrius Laia Planella i Anna Aumatell, sota la direcció de Xevi Rossell, i ’acompanya de música en directe amb violí, guitarra, piano i cant de l’artista Laura Plasència. Els més de 800 espectadors que ja l’han vist han pogut viure emocions intenses amb aquesta història, emotiva i dura, del retrobament entre l’Adela i la Judith.

L’aforament de l’espectacle és reduït i les entrades ja es poden adquirir a través de la pàgina web olotcultura.koobin.com o a la taquilla del Teatre.

Al mateix moment en què tindrà lloc la representació al Teatre Principal d’Olot, el concurs del Premi Vila Malgrat de Mar anunciarà els premiats en la cloenda, així que la companyia no sabrà fins al final de la representació si ha aconseguit més premis per aquesta posada en escena; després dels 5 guardons rebuts al concurs de Barcelona, el passat 14 d’abril.