La CUP ha preparat per aquest dissabte un matinal per debatre i accionar sobre sobirania residencial

Després de la presentació del cicle i de la matinal dedicada a la sobirania popular, la CUP d’Olot ha preparat per aquest proper dissabte, 14 de juliol, la matinal dedicada a la sobirania residencial.

En aquesta ocasió, els convidats són Guillem Fernández, membre de Coop57 i expert en polítiques públiques d’habitatge; Helena Trias, arquitecta i tècnica de Sostre Cívic, entitat que desenvolupa projectes d’habitatge com ara masoveries urbanes i cooperatives d’ús compartit; i Adam Bonnín, geògraf urbanista i tècnic de la regidoria d’habitatge de l’Ajuntament de Sabadell.

La matinal es desenvoluparà des de les 10 del matí a la 1 del migdia a la sala d’actes de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa, situada al Puig del Roser d’Olot. Constarà de dues parts: en la primera, els tres ponents desenvoluparan les seves propostes; en la segona, els assistents debatran i proposaran accions realitzables a la nostra ciutat, a partir de les propostes exposades i comptant amb l’assessorament dels ponents.

Des de la CUP, el regidor i coordinador de les matinals sobre sobiranies, Raül Massanella, afirma que “esperem debatre sobre accions possibles a poder desenvolupar a Olot precisament en un moment en què tants dubtes i tantes inquietuds tenim sobre l’habitatge a la nostra ciutat”, en referència a l’esfondrament de can Pollastre i l’aprovació del PIAM del nucli antic.