La Festa del Roser omple Sant Joan les Fonts de bona música, humor i entreteniments per a totes les edats

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Festa del Roser, celebrada aquest passat cap de setmana, 14 i 15 d’abril es consolida com la segona festivitat més important de Sant Joan les Fonts.

Gràcies a la Comissió de festes, l’Ajuntament, entitats i la ciutadania han fet possible que la Festa del Roser esdevingui una gran celebració amb actes ben diversos i per a tothom.

El mal temps de dissabte ha fet que alguns actes quedéssin anul·lats, però tot i així la festa infantil s’ha celebrat igualment, modificant l’emplaçament al Pavelló, i tot seguit, al Centre Sociocultural, el grup de playback Surti com Surti ha dut a terme un recopilatori d’actuacions de 2015 i 2016. I ja entrada la nit ha tingut lloc el ball amb Hotel Cochambre, Orquestra Maribel i Dj Sek, que ha aplegat centenars de persones al Pavelló.

Diumenge per la seva part, s’ha iniciat amb l’ofrena a la Mare de Déu del Roser i la Missa Solemne, i tot seguit la tradicional cercavila i el ball dels gegants, en Jaumet i la Salamandra de l’Escola Castanyer, on a la plaça major ens han ofert els seus balls i ha tingut lloc el vermut a càrrec de la Comissió de Festes. Finalment, l’últim acte programat, i el més multitudinari ha estat l’espectacle humorístic d’en Peyu amb “iTime”, una actuació que ha aplegat més de 500 persones al Pavelló i que ha posat punt i final a la Festa del Roser de la millor manera possible.

Info i fotos: Sant Joan les Fonts