La GIO presenta el seu DVD solidari contra el càncer als Cines Olot i els Albéniz de Girona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Les dues gales solidàries tindran lloc divendres 16 de març als Cines Olot i l’endemà, dissabte 17, als Cinemes Albéniz Plaça de Girona

El DVD, que es podrà adquirir al preu de 20€, conté l’enregistrament del concert del cinquè aniversari de la GIO, amb obres de Beethoven, Guinovart i Txaikovski

La GIO, l’orquestra simfònica de les comarques gironines, celebrarà els propers dies 16 i 17 de març, a Olot i a Girona respectivament, dues gales de presentació del seu DVD solidari contra el càncer.

El DVD conté l’enregistrament del concert fet el 5 de febrer de 2017 a l’Auditori de Girona amb motiu del cinquè aniversari de la GIO, en què l’orquestra va interpretar la cèlebre Simfonia número 5 de Beethoven i l’espectacular “Obertura 1812” de Txaikovski i va estrenar el poema simfònic “Núria”, obra d’encàrrec al reconegut pianista i compositor Albert Guinovart –padrí de l’orquestra d’ençà de la seva creació-, dedicada a la mare dels germans Sabaté -inspiradora de la GIO i que va morir de càncer- i a la filla de Jaume i fillola de Marcel. Aquell concert, que va obtenir un gran èxit de públic i crítica, va ser enregistrat i editat per l’equip d’Igor Cortadellas.

La iniciativa ha estat possible, en part, gràcies a una campanya de micromecenatge i en col.laboració amb el blog personal i solidari “El crep de mi vida”, impulsat per Vanessa Nueda, destinat a recaptar fons per al projecte de recerca del doctor Jordi Frigola de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona. Tots els beneficis dels DVD i dels actes solidaris en cinemes s’adreçaran a aquest projecte pioner d’investigació.

Les gales, que tindran lloc els dies 16 i 17 de març, a les 20:30 hores, als Cines Olot i als Cinemes Albéniz Plaça de Girona, respectivament, seran una experiència pionera a casa nostra que permetrà gaudir de la música clàssica a la gran pantalla. Comptaran amb una presentació de Marcel Sabaté, Vanessa Nueda, el doctor Jordi Frigola i, en el cas de Girona, també d’Albert Guinovart. L’entrada és gratuïta fins a esgotar les localitats i es pot reservar a través del web www.giorquestra.cat o bé a les taquilles dels cinemes.

El DVD es podrà adquirir a un preu de 20€ en el transcurs d’aquestes gales o bé es pot encarregar a través del web www.giorquestra.cat.

Per altra banda, aquest DVD és el primer element que inclourà la nova identitat corporativa de la GIO, un nou logotip sorprenent, modern, fresc i elegant que vol representar gràficament els valors de qualitat, versatilitat i innovació que segueix l’orquestra.