La llar d’infants municipal Els Gínjols de Sant Esteve d’en Bas estrena pati

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Llar d’Infants Municipal Els Gínjols començarà el curs estrenant pati exterior.

Durant els mesos d’estiu s’ha renovat tot l’espai exterior, traient els jocs i elements antics de plàstic i instal·lant-ne de nous elaborats amb materials naturals, principalment fusta. D’aquesta manera es potència el joc experimental. Cada un dels elements respon a una finalitat educativa de manera que el nou pati dona continuïtat de les activitats i propostes que es duen a terme a les aules: experimentar, explorar, relacionar-se, crear hàbits, el joc simbòlic i potenciar la creativitat. S’hi ha instal·lat un tipi, un sorral, un mikado, una canalera d’aigua i un tren entre altres elements.

Més enllà de la renovació del pati, aquest estiu també s’ha millorat la imatge interna de la llar d’infants, pintant l’interior de tot l’edifici.

Treball amb grups heterogenis i per ambients respectant el ritme individual de cada infant

La Llar d’Infants els Gínjols comença el curs amb 49 infants. Fa dos anys, es va iniciar un nou projecte educatiu amb grups heterogenis i treball per ambients. L’agrupament heterogeni permet l’aprenentatge cooperatiu dels infants i transmet valors ja que els grans ajuden i guien als petits i els petits segueixen de prop el comportament dels grans, aprenent a conviure i a compartir.

pati 2

pati 3

pati 4