La sala el Torín d’Olot acollirà dimecres l’acte “Garanties per a la Democràcia”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Garanties.cat impulsa en més de 200 municipis catalans l’acte “Garanties per a la democràcia”. Diputats del Parlament explicaran arreu del territori els punts de la Llei del Referèndum d’Autodeterminació, per deixar clar que el referèndum de l’1 d’Octubre té les mateixes garanties democràtiques que la resta de processos electorals que s’han fet a Catalunya en els últims 30 anys, i que es farà de manera legal, efectiva i vinculant.

Amb el suport de la plataforma Garrotxa pel Sí, integrada per representants dels partits polítics, entitats i particulars a favor del SÍ, l’acte “Garanties per a la Democràcia” arriba el proper dimecres 19 de juliol a Olot. Tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre a la Sala El Torín. El diputat garrotxí de Junts pel Sí al Parlament Lluís Guinó conduirà l’acte, que comptarà amb la presentació de Meius Ferrés.

Es tracta d’una cita molt important de cara a la celebració del referèndum de l’1 d’octubre on representants del Govern explicaran les garanties perquè la convocatòria del referèndum sigui un èxit. Esperem comptar amb el suport dels garrotxins.