La Unió Esportiva Olot pesca a Vilatenim un dels joves amb més projecció de la demarcació

Comparteix-ho amb els teus amics:

Pep Chavarría, un producte del planter de la UE Figueres, és un futbolista polivalent, molt ben dotat tècnicament i amb potència i recorregut per la banda esquerra.

El jugador empordanès, de només 20 anys, esdevé el tercer reforç de proximitat en aquest mercat d’estiu.

foto de Unió Esportiva Olot.

Josep Maria Chavarría Pérez (10-04-1998), més conegut com a Pep Chavarría, s’ha format com a jugador en el futbol base de la UE Figueres, passant per totes les categories inferiors i debutant amb el primer equip a Tercera Divisió ara fa dues temporades. Sis partits a les ordres de Chicho Pèlach, encara amb fitxa de juvenil, que li van servir per adquirir maduresa i rodatge per fer el salt definitivament el curs passat. Chavarría, un migcampista reconvertit a la banda esquerra, ha disputat 21 partits a Tercera Divisió amb més de 1.500 minuts a les seves cames.

Els que coneixen bé Vilatenim el consideren la gran perla del planter unionista, un jove esquerrà molt tècnic però també amb despesa física i arribada per fer-se l’amo del carril. Després d’Alan Baró i Marc Nierga, Pep Chavarría es converteix en el tercer fitxatge de la nova plantilla de Raúl Garrido. Un altre futbolista que s’emmarca en el perfil de proximitat i arrelament, a més d’una joventut i fam per créixer que li donen un valor afegit.

Info i fotos: Oriol Boix / Comunicació UE Olot