La Vall de Bianya serà l’escenari d’un estiu diferent amb més d’una vintena d’activitats multiculturals a càrrec d’Ü del Bac

L’Associació Ü del Bac prepara per a aquest estiu a la Vall de Bianya un recorregut per un gran nombre d’activitats culturals, la majoria emmarcades dintre de la música i la dansa contemporània.

Foto: Santi Reixach, alcalde de la Vall de Bianya, i Maia Kanaan i Pau Marcos, de l’Associació Ü del Bac – Ajunt. Vall de Bianya

L’Associació Ü del Bac s’estrena a la Vall de Bianya proposant quatre dijous durant aquest proper estiu (5 i 19 de juliol, 2 i 9 d’agost) en els quals es portaran a terme més d’una vintena de propostes escèniques i de pensament al Bagatell de la Vall del Bac. La programació es troba formada per propostes de dansa contemporània, música antiga, cançó d’autor, música experimental o propostes híbrides de poesia visual, entre d’altres, que es compaginen amb destil·lacions de plantes, observació de les estrelles, o una petita passejada, per tal de vincular la cultura a l’espai natural que l’emmarca.

Es tracta de propostes per a públic adult o familiar, procedents de diferents punts del territori català, així com de diferents indrets de la geografia europea. També s’ha previst una jornada transfronterera en la qual hi passaran diverses companyies de la Catalunya nord.

Més informació i programa aquí