La Vall d’en Bas presentarà els protagonistes de les noves activitats educatives

Comparteix-ho amb els teus amics:

A través d’un ‘photo-call’ la Vall d’en Bas presentarà els protagonistes de les noves activitats educatives i us convida, amb tots ells, a fer un viatge en el passat fins a arribar als nostres dies.

La Vall d’en Bas – Tindreu l’oportunitat de fotografiar-vos amb la Bruixa Estruga Maigarda del Mallol amb el seu barret i els ingredients per fer la poció màgica que sabem molt bé com els utilitzava, ja que en tenim constància en el seu procés judicial del 1373, un dels processos més antics que s’han conservat.

I quasi 100 anys després… podreu fotografiar-vos amb en Verntallat que amb la seva generositat, lleialtat i valentia, junt amb els remences, varen lluitar pels drets més fonamentals dels pagesos i en contra dels abusos senyorials. Una revolta que va durar 10 anys controlant i defensant tot el territori. El llibre del sindicat Remença hi trobem registrat les actes de més de 500 reunions que tingueren lloc a les diferents parròquies del territori, on els remences intentaren defensar la seva causa fins a arribar a les revoltes.

I finalment el paisatge i els animals de la Vall ens acompanyaran fins als nostres dies i ens podrem fotografiar amb un pit roig gegant, amb la cridanera salamandra, amb el tritó palmat o potser arrencar el vol amb l’espectacular papallona de les ortigues.

Projectarem les imatges dels protagonistes a la paret i us podreu fotografiar amb ells!

Tothom hi pot participar activament en la creació d’una fotografia, escollint diferents projeccions d’imatges.

Veniu a divertir-vos amb la Bruixa Estruga Maigarda, amb en Francesc Verntallat i amb la flora i fauna de la Vall d’en Bas!