L’Ajuntament de la Vall d’en Bas promociona l’activitat econòmica del municipi

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquesta primavera l’Ajuntament de la Vall d’en Bas promociona l’activitat econòmica del municipi amb diverses accions que s’han fet arribar directament a tots els veïns de la vall.

Amb aquesta iniciativa es vol donar visibilitat als gairebé 200 productors i empresaris del territori, fomentant el coneixement de l’activitat econòmica de la vall. A la vegada es fa una crida als veïns a consumir productes i contractar serveis en empreses del municipi.

L’acció de promoció de l’activitat econòmica s’ha fet a través de dues vies de forma complementària. Per una banda el monogràfic del butlletí d’informació municipal La Vall Bull d’aquest trimestre s’ha dedicat a aquesta temàtica. Amb el títol Made in la Vall d’en Bas reivindica els negocis que hi ha al municipi destacant que, a més de pagesos i grans empresaris, que són un motor econòmic important, també hi ha molts petits emprenedors als que cal fer costat. Així es detalla els diferents sectors tant del comerç, la indústria, la restauració i els serveis que es poden trobar. Del butlletí se’n han fet 1500 copies i s’ha repartit per tots els domicilis de la Vall d’en Bas, a les empreses i als establiments de turisme per tal que les persones que s’hi allotgen també pugin conèixer l’activitat econòmica del municipi.

Per l’altra banda, s’ha actualitzat la web del municipi introduint, per sectors, tots els negocis de la Vall. D’aquesta manera es facilita als veïns el coneixement i el contacte alhora de comprar un producte o contractar un servei.

Per completar aquestes accions, s’ha elaborat una enquesta que permet participar a un sorteig de quatre sopars per a dues persones a tots els veïns que la facin arribar a l’ajuntament contestada. El formulari s’ha fet arribar juntament amb el butlletí LaVallBull a totes les llars. Està dedicat a l’activitat econòmica de la Vall d’en Bas amb preguntes de verdader o fals i es pot respondre fàcilment llegint la publicació i amb la informació complementària de la pàgina web. L’enquesta es pot portar fins al 5 de maig a les oficines de l’Ajuntament a Sant Esteve, al local social de Sant Privat o bé enviar-la per correu electrònic indicant un nom i telèfon de contacte.