L’AMPA de l’Escola Verntallat renova el pati

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest estiu l’AMPA de l’Escola Verntallat de la Vall d’en Bas ha posat en marxa el projecte de remodelació del pati que van estar elaborant durant el curs passat.

Amb el nou projecte es vol que en el lleure al pati es doni continuïtat a l’activitat educativa de les aules. Per això més enllà de l’espai de joc reglat, que fins ara predominava al pati, s’han creat nous espais de joc simbòlic, psicomotriu o joc lliure entre d’altres. El projecte de remodelació s’ha dut a terme amb l’ajuda i el consens de tota la comunitat educativa (alumnes, mestres, monitores de menjador, conserge i famílies) i el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas.

Així aquest dimarts els escolars han estrenat els nous elements: pissarres en el pati d’infantil i de primària, una estructura d’equilibri de fusta, el sorral i el nou espai de joc reglat. La remodelació del pati de l’escola l’han executat, en la major part, pares de l’AMPA i la brigada de l’Ajuntament, entre ells el conserge de l’escola.

Tot i el canvi que ha experimentat el pati, el projecte de remodelació de l’AMPA no ha finalitzat i s’anirà duent a terme per fases en els propers mesos i cursos. Per donar a conèixer el projecte i com es va transformat el pati de l’escola, s’ha posat en marxa un blog.