L’equip de tercera nacional despenja el seu immediat perseguidor

Comparteix-ho amb els teus amics:

Triomf important l’aconseguit per l’equip de Tercera Nacional per 2-4, a domicili del CTT Ripoll que era el tercer classificat i qui més opcions havia de posar en perill el segon lloc de la classificació, que ostenta el Club olotí.

Amb aquest resultat, deixa els del Ripollès a dues victòries i a més l’average favorable, ja que en la primera volta, l’Olot ja s’havia imposat. Per tant, l’equip a falta encara de 6 jornades pel final, està en bona posició per anar a la fase d’ascens. L’equip va estar Format per Flores (2), Pons (1) i Tor (1).

Treballada victòria dels de segona provincial

Un altre dels objectius del CTT Olot – Ammerländer, és aconseguir pujar un equip de Segona a Primera Provincial, i el passat divendres es va fer un pas més en aquesta direcció, amb una treballada victòria per 3-4 a la pista del TT Tramuntana. Casals, Portils (1’ 5) i Bonifacio (2’ 5) van aconseguir imposar-se en un partit molt ajustat, que va necessitar anar al doble, on la igualtat va ser màxima i ho demostren els parcials 13-11, 14-12, 17-19, 9-11 i 11-9. L’altre equip de Segona format per Borràs, Bonada i Admetlla, va perdre per 4-2 a Vilablareix.

Victòries a primera nacional i preferent provincial

Molta solvència en els partits jugats pels equips de Primera Nacional, amb una victòria a la difícil pista dels Lluïsos, per 2-4 amb punts de Panareda (2) i Pommier (2). Completava l’equip Bahí.

L’equip ha aconseguit la seva desena victòria consecutiva i està en tercera posició que dóna dret a la fase d’ascens. Queda lluny aquell inici amb quatre derrotes seguides, que va encendre tores les alarmes.

Els de Preferent per la seva part, van guanyar a Vilablareix per 2-4 i segueixen en segona posició. Jugaren Toledo (2), Nogué (2) i Serrano.

Info i fotos: CLUB TENNIS TAULA OLOT