“Les entitats informen”; neix el butlletí informatiu de les entitats

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sota aquest títol s’endrecen informacions que les entitats volen donar a conèixer, d’activitats que fan, de projectes interessants, de recursos que han trobat i volen compartir…

L’actual llista de distribució d’entitats està formada per 330 adreces de correu electrònic que agrupen entre 170 i 180 entitats d’Olot i comarca. Tenint en compte que l’activitat associativa és intensa, la quantitat d’informació que es genera és molt gran i els correus electrònics són constants.

Amb l’objectiu d’alleugerir les safates d’entrada de les entitats i agrupar tota la informació d’una manera fàcil, visual i entenedora neix “Les entitats informen”, un butlletí que s’engega amb una periodicitat setmanal (en principi) i que únicament s’alimentarà de les informacions que ens facin arribar les entitats.

Es començarà enviant a totes aquelles adreces que actualment són al grup de distribució i, com sempre, les entitats són lliures de decidir si volen rebre’l o no.

Si teniu informació d’interès i la voleu veure al butlletí, podeu fer-la arribar a emuntada@casg.cat o a entitatsgarrotxa@casg.cat.