Les Preses obre el concurs de cartells de la Gala 2017 i la Festa del Roser 2018

Comparteix-ho amb els teus amics:

Han sortit les bases de participació del concurs de cartells de la Gala 2017 i la festa del Roser 2018.

Hi poden participar tots els presencs i presenques sense límit d’edat i també, aquells altres que sense ser-ho, hi hagin nascut, hi treballin o pertanyin a alguna de les associacions culturals, socials o cíviques del municipi. Hi haurà un premi per la categoria “A” nascuts abans del 31 de desembre de 2004 i un premi per a la categoria “B” nascuts després de l’1 de gener de 2005. Entre tots els concursants de les dues categories, hi haurà un primer premi, que obtindrà 200 € en material cultural a triar i portada de la Gala de les Preses 2017. Un segon premi de l’altra categoria que obtindrà 100 € en material cultural a triar i portada de la Festa del Roser 2018. El termini de presentació de cartells és el divendres 12 de maig de 2017.

BASES DE PARTICIPACIÓ CONCURS DE CARTELLS

Festa del Roser de les Preses

Es celebra el penúltim cap de setmana de maig. És la festa petita del municipi on els gegants, els calabotins i la granota surten pels carrers del poble. Durant la festa els veïns i veïnes gaudeixen de teatre, espectacles infantils, sardanes, concerts, futbol i trobada de vehicles antics i clàssics.

A partir de finals de juny i fins a finals d’agost es celebren les activitats d’estiu sota el nom de “les Preses a la fresca”. Es fa una programació de diferents tipus d’activitats per a tot el municipi. Cinema a la fresca, festa de l’escuma, tallers, natació, karaoke, l’hora del conte, campionat de mini golf… donen cabuda aquesta programació d’estiu.

La Gala de les Preses és la festa major del municipi

Es celebra el 2n diumenge d’octubre. Pregó de festes, ball dels gegants i els calabotins, espectacles infantils, sardanes, cercavila, balls de nit, concerts, campionat de botifarra (joc de cartes), elecció de la pubilla i l’hereu, animació infantil, cercavila etc.

Les festes de Nadal es celebren en representacions d’escenes nadalenques, xocolatada, fogueres, exposicions, missa del gall cantada per la coral Puigsacalm, espectacle de contes de nadal, i concurs de fanals i fanalets per anar a esperar els reis d’Orient.

A finals de juny es celebra la Festa de Bosc de Tosca i Sant Miquel del Corb. Cinema a la fresca, sardanes, vermut i animació infantil formen part de la programació d’aquesta festa estiuenca.

A finals de setembre es celebra l’Aplec de Sant Miquel del Corb. Al voltant de l’ermita de Sant Miquel es celebra l’aplec amb una audició de sardanes, vermut i el joc de la virolla.